top of page

Interactieve lezingen

Wil jij een informatieve activiteit organiseren, die ook nog eens hartstikke leuk is? Dan ben je bij Equifacts aan het juiste adres!

Of het nu voor een rijvereniging, opleiding paraveterinairen, studievereniging of gewoon jouw vriendengroep is: wij zorgen voor een passende lezing met professionele sprekers.

Een lezing van Equifacts zorgt gegarandeerd voor veel eye-openers!

Hieronder vind je de agenda met alle ingeplande events waaraan je kunt deelnemen en daaronder de mogelijkheden voor het organiseren van een eigen event.

Agenda

 • Live webinar: Carrie Ijichi over persoonlijkheid van paarden
  Live webinar: Carrie Ijichi over persoonlijkheid van paarden
  ma 06 nov
  Live webinar
  06 nov 19:00 – 20:30
  Live webinar
  Dr. Carrie Ijichi is de onderzoekster die de basis heeft gelegd voor onderzoek naar persoonlijkheid van paarden. In dit live webinar vertelt ze alles over wat ze heeft ontdekt en hoe dit onze omgang met paarden kan beinvloeden.

Zelf een event organiseren?

Dressuurpaard hoofd achter de verticaal

Wist jij dat pijn uit kreupelheid ervoor kan zorgen dat een paard zijn hoofd meer gaat bewegen? Of dat hij schrikachtiger wordt? 

In deze lezing nemen we je mee in de wereld van het Ridden Horse pain Ethogram.

Preview indicatoren hoofd

De meningen over wat goed paardenwelzijn is, zijn verdeeld. Maar wat zegt de wetenschap erover? In deze lezing leggen we een aantal belangrijke welzijnsindicatoren uit en gaan hier uiteraard ook mee oefenen.

Koniks groomen elkaar

Staat jouw onderwerp hier niet bij? Stuur ons gerust een bericht! We sturen graag een vrijblijvend voorstel voor een interactieve lezing die past bij jouw wensen.

Menvereniging de Paardengroep, Wageningen

Lezing Wetenschappelijk inzicht in welzijn

“Een interactieve en informatieve lezing! De opbouw van de lezing was prettig en er werd zowel ingegaan op de wetenschappelijke bevindingen als de meer praktische kant van het paardenhouden. 
Er was een fijne connectie tussen de sprekers en het publiek. Ook werd er veel afgewisseld tussen input van het publiek en de output van de sprekers. 
Hierdoor was de informatie goed bij te houden en was er genoeg tijd voor vragen.
Prettige samenwerking en mooie lezing!"
bottom of page