top of page

Interactieve lezingen

Wil jij een informatieve activiteit organiseren, die ook nog eens hartstikke leuk is? Dan ben je bij Equifacts aan het juiste adres!

Of het nu voor een rijvereniging, opleiding, studievereniging of gewoon jouw vriendengroep is: wij zorgen voor een passende lezing met professionele sprekers. Een lezing van Equifacts zorgt gegarandeerd voor veel eye-openers!

Hieronder vind je de agenda met alle ingeplande events en daaronder de mogelijkheden voor op maat gemaakte activiteiten.

Agenda

Momenteel geen evenementen

Zelf een event organiseren?

Dressuurpaard hoofd achter de verticaal

Wist jij dat pijn uit kreupelheid ervoor kan zorgen dat een paard zijn hoofd meer gaat bewegen? Of dat hij schrikachtiger wordt? 

In deze lezing nemen we je mee in de wereld van het Ridden Horse pain Ethogram.

Preview indicatoren hoofd

De meningen over wat goed paardenwelzijn is, zijn verdeeld. Maar wat zegt de wetenschap erover? In deze lezing leggen we een aantal belangrijke welzijnsindicatoren uit en gaan hier uiteraard ook mee oefenen.

Koniks groomen elkaar

Staat jouw onderwerp hier niet bij? Stuur ons gerust een bericht! We sturen graag een vrijblijvend voorstel voor een interactieve lezing die past bij jouw wensen.

Wat anderen zeggen:

Toine van Westing

Teamleider en Studieleider Hippische Bedrijfskunde

Lydia en Anne van Equifacts hebben voor onze eerste jaars studenten een geweldig leerzame en zeer interactieve gastles verzorgd over pijnsignalen tijdens het paardrijden aan de hand “Ridden Horse Pain Ethogram”. Duidelijk, levendig en met mooi beeld- en filmmateriaal werden studenten uitgedaagd en uiteindelijk geleerd, waar op te letten tijdens het rijden. Opvallend hoeveel ze na wat oefening, zelf konden ontdekken en herkennen. Kortom een verrijking van het lesprogramma en beslist voor herhaling vatbaar.
bottom of page