Is Equifacts wat voor jou?

'Wetenschap', 'kennisbibliotheek', 'leren', 'een online platform'; we snappen dat het wat ingewikkeld kan klinken. Daarom leggen we hier in een paar voorbeelden uit: wanneer is Equifacts wat voor jou?
Sommige onderwerpen staan al online en andere volgen binnenkort. Als lid van het platform ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe onderwerpen!

                                   
Write your awesome label here.
Wil jij:

Begrijpen wat jouw paard je wil vertellen?

In het hoofdstuk 'welzijn' leer je bijvoorbeeld hoe je gezichtsuitdrukkingen van een paard kan lezen. In het hoofdstuk 'emoties' gaan we dieper in op wat een paard kan voelen en hoe hij dit laat zien.
Write your awesome label here.
Wil jij:

Weten welke trainingsmethode het beste werkt voor jou en je paard?

Coming soon! Door je te verdiepen in hoe een paard leert kan je veel situaties beter aanpakken. En hoe zie je aan je paard dat een aanpak niet werkt en welke andere opties heb je dan?
Write your awesome label here.
Wil jij:

Een diepere connectie en vertrouwensband met je paard?

Paarden en mensen zijn verschillend en helaas kunnen we niet letterlijk met elkaar praten. Paarden communiceren met hun lichaam, vaak veel subtieler dan wij dat kunnen. Door zijn 'taal' te spreken, vertrouwt je paard je steeds meer en wordt jullie band nog sterker.
Write your awesome label here.
Wil jij:

Stress bij je paard herkennen en voorkomen?

We willen allemaal ons paard een zo goed mogelijk leven geven met zo min mogelijk stress. Maar hoe laat je paard zien dat hij stress heeft? En wat kan je er dan aan doen?
Write your awesome label here.
Wil jij:

Weten hoe je het terrein van jouw stal zo gunstig mogelijk inricht?

Coming soon! Hoeveel uur per dag zet je de paarden buiten? Waar maak je voer en water punten? Welke afleiding plaats je in de paddock en stal? Op al deze vragen geeft de wetenschap je het antwoord.
Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om lid te worden van Equifacts. We baseren ons op wetenschappelijke informatie en die bron is onuitputtelijk. Er komen dus continu nieuwe onderwerpen online. 
Dus wil jij meer dan alleen rijden met je paard? Meld je aan en word een paardenexpert!
Created with