Hoe werkt het online platform?

Write your awesome label here.

Optie 1: lidmaatschap

Direct aan de slag met alle informatie die nu al online staat en automatisch toegang tot alle nieuwe onderwerpen? Kies dan voor een maandelijks lidmaatschap. Voor slechts €15 per maand heb je toegang tot het hele platform. 
Heb je vragen of wil je overleggen? Wij staan klaar om je te helpen.
  • Toegang tot alle inhoud
  • Regelmatig nieuwe onderwerpen
  • praktijkoefeningen en quizzen om zelf aan de slag te gaan
  • Gratis Q&A's
  • Forum voor het delen van ervaringen en ideeën met andere gebruikers
Write your awesome label here.

Optie 2: losse cursus

Zie je een interessant onderwerp maar wil je niet vastzitten aan een abonnement? Of wil je eerst eens kijken wat Equifacts voor jou te bieden heeft? Dan is het ook mogelijk de cursussen los aan te schaffen. Je betaalt eenmalig en krijgt daarmee direct een jaar lang toegang tot alle inhoud over dat specifieke onderwerp. 
Heb je vragen of wil je overleggen? Wij staan klaar om je te helpen.
  • Toegang tot alle inhoud over het gekozen onderwerp
  • praktijkoefeningen en quizzen om zelf aan de slag te gaan
  • Forum voor het delen van ervaringen en ideeen met andere gebruikers

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik bij mijn abonnement?

Met een abonnement op Equifacts krijg je toegang tot al het cursusmateriaal. Equifacts is een groeiend platform en dus krijg je regelmatig toegang tot nieuwe interessante lessen, video's en opdrachten. 
Daarnaast word je onderdeel van onze community, waar je met anderen kunt praten over alles wat je bezig houdt op het gebied van paarden. 

Wetenschap, maakt dat jullie cursus niet moeilijk?

Met Equifacts willen we juist de brug slaan tussen wetenschap en praktijk. In de lessen geven we je de informatie uit wetenschappelijk onderzoek op een makkelijke manier. Het is daarom geschikt voor iedereen. Met video's, plaatjes en infographics maken we zelfs de moeilijkste informatie makkelijk te begrijpen. 
En kom je ergens toch niet uit, dan staan wij en de andere leden klaar om je te helpen.

Waarom is Equifacts bijzonder?

Bij Equifacts halen we onze informatie uit wetenschappelijke onderzoeken. We geven geen mening over wat 'goed' of 'fout' is, maar geven jou zelf alle kennis in handen om de juiste beslissingen voor jouw paard te maken. Iedere situatie en ieder paard is uniek en met Equifacts geven we je de wetenschappelijke onderbouwing om hiermee om te gaan. 

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kan je abonnement iedere maand opzeggen. Lever je opzegging voor de eerste dag van de komende maand in en dan zetten we je abonnement de aansluitende maand stop.

Hebben jullie een forum?

Jazeker, alle leden van Equifacts hebben toegang tot het forum, onze community. Hier kom je in contact met andere leden en kan je onderling kennis en ideeën uitwisselen. Uiteraard zijn wij zelf ook actief op het forum voor het beantwoorden van vragen of het bespreken van interessante onderwerpen.
Created with