Hoe werkt het online platform?

Kies wat het beste bij jou past:

Optie 1: lidmaatschap

Direct aan de slag met alle bestaande cursussen én automatisch toegang tot alle nieuwe onderwerpen? Kies dan voor een maandelijks lidmaatschap.

  • Toegang tot alle bestaande én nieuwe cursussen
  • Altijd de laatste wetenschappelijke inzichten
  • Praktijkoefeningen en quizzen om zelf aan de slag te gaan
  • Uitgebreide persoonlijke feedback
  • Interessante webinars
  • Mogelijkheid tot het stellen van al jouw vragen

Optie 2: losse cursus

Zie je een interessant onderwerp maar wil je niet vastzitten aan een abonnement? Dan is het ook mogelijk de cursussen los aan te schaffen. Je betaalt eenmalig en krijgt daarmee direct een jaar lang toegang tot alle inhoud van de cursus van jouw keuze

  • 1 jaar Toegang
  • praktijkoefeningen en quizzen om zelf aan de slag te gaan
  • Uitgebreide persoonlijke feedback
Write your awesome label here.

Veelgestelde vragen

Waarom is Equifacts bijzonder?

Bij Equifacts halen we onze informatie uit wetenschappelijke onderzoeken. We geven geen mening over wat 'goed' of 'fout' is, maar geven jou zelf alle kennis in handen om de juiste beslissingen voor jouw paard te maken. Iedere situatie en ieder paard is uniek en met Equifacts geven we je de wetenschappelijke onderbouwing om hiermee om te gaan. 

Wat krijg ik bij mijn abonnement?

Met een abonnement op Equifacts krijg je toegang tot al het cursusmateriaal. Equifacts is een groeiend platform en dus krijg je regelmatig toegang tot nieuwe interessante lessen, video's en opdrachten. 
Daarnaast word je onderdeel van onze community, waar je met anderen kunt praten over alles wat je bezig houdt op het gebied van paarden. 

Wetenschap, maakt dat jullie cursus niet moeilijk?

Met Equifacts willen we juist de brug slaan tussen wetenschap en praktijk. In de lessen geven we je de informatie uit wetenschappelijk onderzoek op een makkelijke manier. Het is daarom geschikt voor iedereen. Met video's, plaatjes en infographics maken we zelfs de moeilijkste informatie makkelijk te begrijpen. 
En kom je ergens toch niet uit, dan staan wij en de andere leden klaar om je te helpen.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kan je abonnement iedere maand opzeggen. Lever je opzegging voor de eerste dag van de komende maand in en dan zetten we je abonnement de aansluitende maand stop.
Created with