top of page
Live webinar: Carrie Ijichi over persoonlijkheid van paarden
Live webinar: Carrie Ijichi over persoonlijkheid van paarden

ma 06 nov

|

Live webinar

Live webinar: Carrie Ijichi over persoonlijkheid van paarden

Dr. Carrie Ijichi is de onderzoekster die de basis heeft gelegd voor onderzoek naar persoonlijkheid van paarden. In dit live webinar vertelt ze alles over wat ze heeft ontdekt en hoe dit onze omgang met paarden kan beinvloeden.

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 nov 2023, 19:00 – 20:30

Live webinar

Over het evenement

- Tot 30 oktober 5 euro korting met code IJICHI2023 - 

Dr. Ijichi is hoofddocent voor de Equine-opleidingen aan Nottingham Trent University, waar ze onder andere les geeft over paardengedrag- en welzijn.

Ze begon haar studie ooit met de intentie om een ethische paardentrainer in Noord-Ierland te worden, omdat ze zelf geen goede trainers kon vinden die met wetenschappelijke informatie werkten. Tijdens haar studie ontstond echter haar liefde voor onderzoek en het wetenschappelijke proces en realiseerde ze zich dat ze meer dieren kon helpen door antwoorden te vinden op hun welzijnsproblemen. 

In haar proefschrift ging ze in op hoe persoonlijkheid bij paarden geassocieerd wordt met verschillende reacties op stress. Dit leidde tot de eerste studie die aantoonde dat paarden verschillend reageren op pijn, afhankelijk van hun persoonlijkheid. 

Daarnaast onderzocht ze ook hoe persoonlijkheid zou kunnen verklaren of een dier al dan niet stereotiep gedrag gaat vertonen, wanneer niet aan hun welzijnsbehoeften wordt voldaan.

De onderzoeksresultaten van Carrie geven waardevolle inzichten in hoe we met individuele paarden om moeten gaan, om te zorgen voor nog beter paardenwelzijn. Zij heeft hiervoor onder andere een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest voor paarden ontwikkeld. Door te weten wat voor persoonlijkheid een paard heeft, kan je onder andere beter anticiperen op uitingen van pijn en stress.

In dit live webinar vertelt ze over haar onderzoeken, de fascinerende resultaten en is er ruim tijd voor al jouw vragen. 

Carrie heeft in haar vele jaren als onderzoeker veel bijzondere ontmoetingen met paarden(mensen) gehad, waar ze graag en enthousiast over vertelt!

Mis dit niet!

Investering: €15

Tot 30 oktober geldt de Early Bird korting, je betaalt slechts €10 met code IJICHI2023.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven. 

LET OP! Dit webinar wordt in het Engels gegeven. 

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.
Lidmaatschapsaanbieding
Koop een lidmaatschap en ontvang 100% korting op dit evenement bij het afrekenen

Tickets

  • Webinar: Dr. Carrie Ijichi

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

De hosts

bottom of page